top of page
Sök
  • Suzi Andersen

Ny hemsida!

Uppdaterat: 14 mars 2021

Efter många och långa diskussioner med mig själv och mina erfarenheter valde jag till slut, att släppa taget om webbhotell och satsa på en färdig plattform. All tid jag tidigare lagt på formgivning, färgsättning, kodning med mera, blev plötsligt frilagd till att skapa annat. Dessutom behöver jag inte oroa mig för att den kraschar eller blir hackad. Har sedan 2005 ca producerat minst 4 egna sidor (varav en Flash-baserad, minns ni Flash?!), lika många bloggar och efter varje gång de hackats (trots alla säkerhetsåtgärder) har jag tålmodigt återuppbyggt dem. Tandgnisslet och tiden det har kostat vill jag inte uppleva mer. Däremot tar jag med mig vad jag lärt mig om databaser, kodning och säkerhet.

Ovan ser du en vektorbaserad illustration från gömmorna. Vill minnas, att den var tänkt som en introsida till min dåvarande portfolio. Blev aldrig något med den men den är faktiskt fortfarande snygg. Eller, vad tycker du?


Om du bara visste hur många utkast jag gjort till de egna hemsidorna. Hade nog kunnat få ihop till en bok. På vägen föddes också illustrationer, verk och många bra idéer till annat grafiskt så helt menlöst var det inte.


Denna nya sida är ju inte klar. Mycket att fixa med men grunden är ganska färdig. Liten färgändring här, lite typsnittsändring där... Du förstår nog.


Hjärtligt välkommen ska du vara! Har du läst hit så hoppas jag att du återkommer.

19 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Syner

bottom of page